1. ALGEMEEN
Op deze pagina staan de Algemene Voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van je bestelling geef je aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

2. PRIJS
Alle prijzen zijn in euro`s vermeld, inclusief 21% BTW, excl. verzendkosten.

3. BESTELLEN
Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van VLECHTJESENBRETELS een bevestigingsmail. In deze bevestiging staat een overzicht van je bestelling en het totaalbedrag van de bestelling inclusief de verzendkosten.

4.BETALEN

De betaling van je bestelling dient plaats te vinden d.m.v.:
1.vooraf overmaken, binnen 14 dagen o.v.v. het ordernummer;
2.iDEAL;
3.betalen bij afhalen. Indien je voor deze betalingsmethode kiest, is het ook mogelijk per PIN te betalen. Graag vantevoren kontakt opnemen via info@vlechtjesenbretels.nl of tel. 0650678698 om een afhaalafspraak te maken.

Na ontvangst van je betaling zal je bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden.

Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere levertermijn hebben, wordt dit door VLECHTJESENBRETELS per mail aan je meegedeeld.

Je bestelling wordt geannuleerd indien het totaalbedrag niet binnen genoemde 14 dagen door VLECHTJESENBRETELS ontvangen is. Hieraan voorafgaande hebben wij je per mail geïnformeerd over de bestelstatus, en bieden wij je nogmaals aan de bestelling te voltooien d.m.v. betaling.

5. EIGENDOMSVOORBEHOUD
De artikelen blijven eigendom van VLECHTJESENBRETELS, totdat het totaalbedrag is voldaan.

6. VERZENDEN
Zodra wij het pakket verzonden hebben, krijg je hiervan een bevestiging per mail.

Voor zendingen binnen Nederland gelden de volgende tarieven:

ZENDINGTARIEF
tot 2kg€ 3.50
tot 10 kg€ 5.85
ladders tot 1.75m€ 8.19
ladders 2m€ 30*

  

  

 

 

 

Voor zendingen naar andere landen wordt per levering afzonderlijk de kosten bepaald.

7. AANSPRAKELIJKHEID
Wij verpakken onze zendingen altijd uiterst zorgvuldig. Verzending is echter ten alle tijde voor risico van de koper. VLECHTJESENBRETELS is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van/of beschadiging aan verzonden artikelen. Je kunt eventueel kiezen voor verzekerde verzending, deze kosten zijn voor  rekening van de klant.

8. HERROEPINGSRECHT
Indien de bestelde artikelen niet aan je verwachting voldoen, heb je het recht de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van de producten te retourneren. Je dient VLECHTJESENBRETELS vooraf te informeren over de retourzending. Dit kan per mail via info@vlechtjesenbretels.nl of d.m.v. het invullen van dit formulier.

VLECHTJESENBRETELS bevestigt hierop de retourzending, waarna je de artikelen kunt retourneren. De retour te zenden artikelen dienen in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Eventuele schade aan de artikelen mogen wij volgens de consumentenwet in rekening van de koper brengen.

Als de volledige bestelling teruggestuurd wordt, dan worden de kosten van de bestelling én de heen-verzendkosten door VLECHTJESENBRETELS vergoed.

Houd je één of meerdere artikelen uit de bestelling, dan krijg je alleen de kosten van de rest van de bestelling terug.

De kosten van retourzending zijn dan voor rekening van de koper.

Na ontvangst en controle van de retourzending, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op de rekening van de koper.

Uitzondering: artikelen die speciaal voor je gemaakt, of besteld zijn, worden niet door ons retour genomen.

9. ANNULERING
Je hebt het recht je bestelling binnen 14 dagen na het plaatsen van de order per mail te annuleren.

10. PERSOONSGEGEVENS
Je persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.  Persoonsgegevens worden door ons niet aan derden verstrekt. Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen en interne marketingdoeleinden, zoals het toesturen van mailing.

11. COPYRIGHT
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van VLECHTJESENBRETELS.

12. TOEPASSING VAN HET RECHT
Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van VLECHTJESENBRETELS is, naast de algemene voorwaarden, het Nederlandse recht van toepassing.

13. WIJZIGINGSRECHT
VLECHTJESENBRETELS behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen, met name wanneer er een wijziging in de wetgeving plaatsvindt.

 

 

 

 

 

VLECHTJES EN BRETELS + NES (gem. Heerenveen) + KvK  01172527  BTW NL109545382B02 + sinds 2009

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

© 2009 - 2022 VLECHTJES EN BRETELS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel